Welkom op Pauline’s woonblog

Primeur: het nieuwe designmerk EYYEMet trots presenteren we een gloednieuw Nederlands merk: EYYE.
Kok Wooncenter is
één van de allereerste woonwinkels die de meubels in huis heeft. We zijn trots en vereerd. Maak kennis met de designklassiekers van de toekomst.

We zaten er al een tijdje reikhalzend naar uit te kijken: de komst van de meubels uit de eerste collectie van het nieuwe Nederlandse meubelmerk EYYE. Wij zijn erg gecharmeerd van de eerste meubels, ze zijn echt een aanvulling op onze collectie. EYYE geeft jonge Nederlandse ontwerpers een kans hun droom waar te maken: het ontwerpen van designiconen van de toekomst.

De mensen achter EYYE vinden dat het kiezen voor designklassiekers prima is in een interieur, maar dat je je met de keuze voor nieuw design nog meer onderscheidt van de massa. Ze maken het interieur persoonlijk en bijzonder.
Als het iets vooruitstrevender mag zijn, maar zeker zo waardevol, kijk dan eens naar EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design.Kom snel een kijkje nemen en ervaar de eerste collectie met eigen ogen.
EYYE presenteert niet alleen stoelen en banken, maar ook woonaccessoires waarmee het heel eenvoudig wordt om het interieur te veranderen als jij daar zin in hebt.

EYYE is ontwikkeld door de makers van het succesvolle merk Design on Stock Wij hebben hele goede ervaringen met dit merk onder andere vanwege de goede kwaliteit en korte levertijden, dus met EYYE zien wij het ook zitten! 

Ik geef je alvast een sneak preview dit zijn mijn persoonlijke favorieten:

Fauteuil Juno, een sterk en rank ontwerp van Marike Andeweg. Doordat Juno geen armleuningen heeft, sluit de vormgeving mooi aan bij de overige meubels in huis.
 designklassieker van de toekomst


Bank Cella van Studio Tom Dissel: veelzijdig en modulair. Cella is Latijn voor kamer, en zo moet je de bank ook zien: met de modulaire elementen de cellen kun je zelf de ideale bank samenstellen.

Eyye - bank Cella


Stoel Curv, ook van Marike Andeweg. Het geheim van stoel Curv zit m in zijn modulaire karakter: je kunt zelf de kleur van zowel zitting, tussenstuk en poten als van het kussen kiezen.

Eyye - stoel Curv


Bookblock: ontworpen als bewaar- én uitstalplek voor favoriete tijdschriften en boeken. Het bijzondere is dat deze bijzettafel op alle kanten gezet kan worden zonder zijn functie en mooie uiterlijk te verliezen. Ontwerper Margriet Foolen varieerde met verschillende diktes bamboe, wat een speels effect geeft.

bookblock 


Studio Foorumi ontwierp Postman. Dit grote kussen heeft een geraffineerde constructie, is stoer door de combinatie van vilt en jeans. Een statement op je bank.
kussens Postman
0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.