Welkom op Pauline’s woonblog

Binnenkijken bij onze klanten


Binnenkijken bij onze klanten is elke keer een waardevolle ervaring! Samen met onze fotograaf  Nico Brons maak ik 2 keer per jaar binnenkijkers bij onze klanten. Ik voel me dan altijd enorm trots, want niet alleen zie ik hoe goed onze adviseurs hebben gewerkt, ik hoor tijdens zo'n shoot ook hoe tevreden de bewoners met het resultaat zijn. Ze vertellen enthousiast over het persoonlijke contact en begeleiding.
Telkens ervaring ik hoe mooi het is dat onze klant samen met de deskundigheid en creativiteit van onze adviseur groeien in de tot totstandkoming van het (ver)nieuwe interieur, met een prachtig eindresultaat. Kijk daar doen we het natuurlijk voor!
Maatwerk door meerstappenplan
Veel van onze klanten komen bij ons met vragen. Hoe maak je de juiste indeling en er een geheel van, wat is trend en wat past bij ons gezin? Wat doen we met de bank en hoe combineer je stijl, kleuren en de antieke kast met elkaar, noem maar op. 
Wij helpen onze klanten, door middel van complete adviezen, graag bij de finishing touch. Hoe fijn is het dat je mag meedenken over het interieur van hun huis. Dat is een mooi gedachtegoed dat we met ons team van woonprofessionals steeds weer waarmaken. “Door middel van persoonlijk contact kijken wij graag mee over de schouder van onze klant om gedegen advies te geven. Wij stellen graag met onze klant een meerstappenplan op waardoor ze weten waar we naar toe werken wat betreft de inrichting van hun huis. De regie hebben ze zelf in handen, het kan gefaseerd of in het tempo dat de klant wil. Wij hebben heel veel kwaliteitsmerken in onze collectie om het echte maatwerk te kunnen aanbieden.


Kom kennismaken
Loop dus gewoon eens binnen en laat je door ons inspireren of raak aan de praat met een van onze woonprofessionals. Bekijk alvast ons nieuwe online magazine vol trends, nieuwe collecties, Dutch Design en aantrekkelijke aanbiedingen! 
http://magazine.kokwooncenter.nl/oktober-woonmaand/cover/

EXTRA OPEN : zondag 7 - 21 -28 oktober0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.