Welkom op de woonblog van Pauline

Highlights van Keulen


Keulen is dé plek om het jaar af te trappen op meubelgebied. Met een heel Kok Wooncenter-team zijn we naar de Internationale Meubel Messe (IMM) gegaan om trends te spotten en de mooiste meubels in te kopen. Natuurlijk blijven we een voorliefde houden voor Dutch design. Dit zijn mijn eerste favorieten van eigen bodem,gespot in Duitsland

Montis
Marcel plofte neer op de nieuwste bank van Montis en sprak daar even met Niels Bendtsen, de ontwerper van Daley. Dit is echt een bank van deze tijd. De ontwerper noemt het een loungesofa. Wij vallen voor zijn strakke belijning en ingetogen uitstraling. Echt een moderne klassieker die past in veel woonstijlen.
Niels Bendtsen en Marcel Kok 

Arco
Arco wist ons weer te verrassen door een heel nieuw type tafel aan de collectie toe te voegen: De nieuwe Trestle Table van Jorre van Ast. Vooral het onderstel is opvallend en stoer. De ontwerper vertaalde de praktische uitstraling van een schragentafel uit de werkplaats naar een krachtige tafel om aan te leven. Creatief directeur en ontwerper Jorre van Ast: Eten, werken, vergaderen, feestvieren alles gebeurt aan tafel en zo neemt de tafel de rol van alleskunner aan. Met zijn mobiliteit en minimalistische uiterlijk is de Trestle Table multifunctioneel te gebruiken als een uitnodigende ontmoetingsplaats.   
Designer Jorre van Ast

Tafel Trestle

Harvink
Het Nederlandse meubelmerk Harvink viert zijn 70-jarig bestaan. Ze lieten een bijzondere nieuwe eetkamertafel zien, de Twijg en ook de bestaande Splinter-collectie is er eentje om in de gaten te houden vanwege de retro-uitstraling die onze adviseurs in samenspraak met u op een heel actuele manier kunnen toepassen in huis.
Gelderland
Jan des Bouvrie heeft het weer gefixt: een typische Gelderlandbank ontwerpen. De 7780 Embrace is volgens Gelderland de best zittende bank ooit gemaakt. Vooral het frame onder de moderne kubusbank is een echte eyecatcher. Deze is uit te voeren in een kleur en materiaal naar keuze.  
bank 7780 Embrace
Leolux
Het Limburgse merk Leolux werkt sinds kort samen met ontwerper Edward van Vliet. Hij geeft het merk een frisse update met nieuwe stoffen, patronen en kleuren. Ook vulde hij de collectie aan met textiel, zoals plaids en kleine tafeltjes en poefs. Ons oog viel op de Bellice, een bank met bijpassende fauteuil met handmatig afgeknoopte siernaden en los gestoffeerde kussens, die uitgevoerd kan worden in verschillende stijlen. Kom straks proefzitten bij ons, want we hebben hem vanaf medio april in huis.
elementenbank Bellice 

Pode
Bij Pode werden we ontvangen door Roderick Vos, een zelfstandig ontwerper die zichzelf tegenwoordig heeft verbonden aan het jonge zusje van Leolux. Samen met zijn vrouw Claire werkt hij hier momenteel als art director. De Pode-collectie is uitgebreid met bank Fold, fauteuil Transit en vele bijzettafeltjes  


bank Fold

Carpet Sign
Vorig jaar schafte het Nederlandse merk Carpet Sign een 3D-machine aan. Dit resulteert nu in een bijzondere collectie 3D-karpetten die je als ware kunstwerken kunt gebruiken in het interieur. De serie flitsende kleden met de naam Lush is ontworpen door ontwerper Karim Rashid. Daarnaast is er nog een Surfaces 3D collectie met bijzondere driedimensionale effecten.
Pilat & Pilat
Je blijft kijken naar het bijzondere tafelblad van de nieuw eettafel Wybe van het Friese merk Pilat & Pilat. Wat een vakmanschap! De wybertjesvormen van het met hout ingelegde blad blijven boeien. Een bijpassende bank is ook beschikbaar.


Tafel Wybe - Pilat & Pilat20 opmerkingen: Leave Your Comments

 1. Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart big billion day offers You will get upto 75% Discount

  Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart hdfc cashback offers You will get upto 75% Discount

  Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart SBI Cashback Offer You will get upto 75% Discount

  Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart AXIS Cashback Offer You will get upto 75% Discount

  Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site Flipkart hdfc offersso

  Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site so here you will getFlipkart big billion day offers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for sharing such a great post. Keep up the great work. foundation-repair-kansas-city

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is a brilliant moving article. I'm essentially happy with your extraordinary work. You have truly assembled very supportive information. Keep it up... unfamiliar residents can apply for their evisa kenya online in a basic, secure, and helpful way. http://holdenimki901.raidersfanteamshop.com/15-best-pinterest-boards-of-all-time-about-paid-advertising-campaigns

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Excellent work, very engaging, and many thanks for sharing this wonderful article.

  See more at www.concreteharrisonburg.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I found it to be an insightful and informative piece about the highlights of Cologne. The author effectively captured the essence of the city, highlighting its rich history, architectural marvels, and cultural attractions. The article has inspired me to consider visiting Cologne and exploring its vibrant offerings.
  career change consultant

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cologne is one of my favorites in terms of furniture. All of their furniture looks so very wonderful and worth buying. https://www.appliancerepairsherwood.com/washer-repair

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter