Welkom op de woonblog van Pauline

Kok Wooncenter op volle sterkte


Het gaat goed met Kok Wooncenter. Zo goed, dat het team is uitgebreid met nog meer gepassioneerde woonprofessionals. Pauline stelt twee aan u voor: floormanager Marielle Coenraads en terug van weggeweest Jethro Velds.

Er is een lekkere positieve sfeer met vernieuwde team en collectie in onze woonwinkel.Het is fijn om te ervaren dat er onderling met zoveel plezier wordt samengewerkt aan mooie interieurplannen en inrichten van huizen van onze klanten. De huizenmarkt en interesse voor het interieur is helemaal terug ,dat gaf ons de kans om het team uit te breiden. Maar liefst tien nieuwe mensen hebben we aangetrokken om nog beter te kunnen ontzorgen. We hebben een team dat ontzettend sterk en gepassioneerd is en dat stralen ze ook uit. Ik ben daar erg trots op, vandaar dat ik het deel in deze blog.

Je ziet veel nieuwe gezichten. Eén daarvan is Marielle Coenraads. Een korte introductie met haar:
Floormanager Marielle

-    Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben Marielle, de nieuwe floormanager, woonachtig in Ermelo en ik heb een achtergrond in de fashion. Vroeger had ik mijn eigen bloemenwinkel en het laatste jaar werkte ik als retailmanager bij Center Parcs. Omdat ik de retail daar toch wel miste en Kok Wooncenter mij benaderde, ben ik deze uitdaging aangegaan. Ik stuur het verkoopteam aan en zorg ervoor dat iedereen in zijn kracht staat. Het is elke dag een feestje om in deze heerlijke winkel te werken.

-    Wat vind je van Kok Wooncenter?
Het is allereerst een prachtige grote winkel met de mooiste Nederlandse meubelmerken. Daarnaast onderscheiden wij ons van de rest doordat we heel ver gaan voor onze klanten. Iedereen is ontzettend gepassioneerd en heel goed op elkaar ingespeeld. Het valt mij op dat alle medewerkers ontzettend veel liefde hebben voor het vak en voor onze klant. Ze luisteren goed naar alle wensen en denken graag een stap vooruit.

-    Hoe ziet de toekomst eruit?
Heel goed. Kok Wooncenter is constant bezig met vernieuwen. We volgen bijna 
wekelijks trainingen en er worden constant mooie nieuwe collecties ingekocht die het bestaande assortiment versterken. Doordat we een sterk team zijn, kunnen we er helemaal voor onze klanten zijn.

En dan is daar een bekend gezicht terug bij Kok Wooncenter: Jethro Velds.
 
Woonprofessional Jethro
-    Hoe is het om terug te zijn?
Het voelt echt als thuiskomen. Ik heb korte tijd ergens anders gewerkt. Dit pakte niet uit zoals ik het had gewenst. Het is fijn dat de deur bij Kok Wooncenter weer openstond. Ik merkte dat ze mij echt hadden gemist en dat doet mij goed.

-    Waarom moeten mensen naar Kok Wooncenter?
We nemen hier nog echt tijd voor onze klant. Ik verdiep me helemaal in hoe mensen wonen en hoe dat nog beter kan. Dat is veel beter dan klakkeloos iemand een trend voorschrijven. Ook vind ik het leuk om mensen te verrassen met nieuwe dingen. Zon cultuurschok is soms echt nodig om een persoonlijk interieur te creëren. Interieurs inrichten is echt een vak waarbij mensenkennis goed van pas komt.

-    Waarvoor kunnen we bij jou terecht?
Ik stond voorheen op de afdeling design. Nu ben ik allround adviseur. Daar ben ik heel blij mee. Ik kan me nu nog meer op kwaliteit richten en mensen nog beter begeleiden. Zelf houd ik van hotelchique interieurs, maar ik let er vooral op dat de sfeer en stijl naadloos bij de klant past. Ik houd van afwisseling in mijn werk en dat kan hier heel goed. Het ene moment maak ik een interieurontwerp, het volgende moment ben ik druk met de styling'

-    Wat is de kracht van Kok Wooncenter?
We nemen de tijd voor onze klant, hebben een royale woonwinkel met mooie collecties en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Marcel en Pauline zijn constant bezig met vernieuwen en verbeteren. We werken sinds kort met een nieuw computersysteem zodat we efficiënter kunnen werken.

Daarnaast zijn er nog een paar nieuwe gezichten op de vloer: verkoopadviseurs Alice, Jessyca, Nanda, Sjardi ,Lisa en stagiaire Hilde en bij Daily Design Anneloes. Aan enkele van hen vraag ik binnenkort een aantal tips om het interieur in deze sfeervolle tijden mooi aan te kleden. Wordt vervolgd! Kom snel kennismaken met onze nieuwe mensen, je bent van harte welkom.

We zijn komende maanden extra vaak open op zondag:
26 november - 3 december - 17 december - 26e december ( 2e kerstdag) - 31 december - 7 januari 


 
10 opmerkingen: Leave Your Comments

 1. This website is one thing that is
  needed on the internet, someone with a bit of originality!
  토토
  경마

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Excellent blog here! Also your web site loads up very fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as quickly as yours lol
  카지노
  메이저사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Halo Dear, apakah Anda sebenarnya mengunjungi halaman web ini secara teratur, jika demikian maka Anda pasti akan mengambil pengalaman yang bagus. 안전토토사이트


  BeantwoordenVerwijderen
 4. While looking for articles on Kok Wooncenter at full strength, I came across this article on the site here. As I read your article, I felt like an expert in this field. I have several articles on these topics posted on my site. Could you please visit my homepage? assignment help oman. Good Luck for future.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This site has nice blog content. Thank you for sharing. rescreening Port Charlotte, FL

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I think this is one of the best blog for me because this is really helpful for me.
  New Jersey Federal Criminal Defense Lawyer

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I'd want to return to the website to see what more they have to offer because the material is so beneficia. So sometime we can play monopoly online if you want

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik stuur het verkoopteam aan en zorg ervoor dat drift hunters iedereen in zijn kracht staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor degenen die hun interieur willen verfijnen met oog voor detail, biedt Kok Wooncenter nu ook exclusieve
  tg macro accessoires die elke ruimte een unieke uitstraling geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter