Welkom op de woonblog van Pauline

LENTE INSPIRATIE & PRIMEURS
PRIMEUR : elementenbank Madison - Linteloo


We zijn bijna klaar met onze metamorfose! Komende week verwachten we de laatste meubelen, zoals de Madison van Linteloo, de Cascade van Design on Stock en de Mera van Rolf Benz. Het paasweekeinde voelt elk jaar een beetje alsof we de winkel heropenen. Na de woonbeurzen aan het begin van het jaar komen we na het zien van zoveel mooie modellen, kleuren, materialen, prints, collecties en merken helemaal geïnspireerd terug. De beste tijd dus voor een metamorfose van de winkel om de nieuwe collecties volgens de laatste trends te kunnen presenteren met als deadline het Paasweekeinde. Het is opnieuw gelukt en de winkel staat er als nieuw bij.

In mijn vorige blog beschreef ik al de nieuwste kleurtrends die we hadden gespot op de meubelbeurs in Keulen. De kleuren zijn verder verdiept: ‘veel grijze en groene tinten, poederig blauw of juist diepblauw uitgevoerd in fluweel, aangevuld met donkerrood, koraal en het zogenoemde ‘millennium pink’ en met als accent (warm)geel. In onze  winkel hebben we aan deze mooie kleurrijke trends gewerkt.
 Design On Stock
Voor één van onze favoriete merken, het Nederlandse Design On Stock, hebben we dit jaar zelfs een compleet nieuwe studio gemaakt waar wij ook de PRIMEUR hebben en hun nieuwste model presenteren vanaf vrijdag 30 maart a.s. De bank Cascade bijvoorbeeld, is ontworpen door Tom Dissel. Gemaakt om je direct dat luxueuze gevoel te geven en om op neer te ploffen. En dankzij de lossere stoffering behoudt de bank het gevoel van luxe, ook wanneer je niet voor een lederen bekleding kiest. 
Treku kasten
Ook nieuw bij ons in de winkel is het kastenmerk Treku. De Spaanse kastenmaker bestaat al sinds 1947, is een echt familiebedrijf en de derde generatie verovert de rest van Europa nu in hoog tempo. Dat danken ze aan de enorm hoge kwaliteit in combinatie met een strakke vormgeving uitgevoerd met vrolijke kleuren. Helemaal van dit moment. Wij denken dat met name kastenserie Aura met daarin verschillende tv-meubels en dressoirs enorm in de smaak zal vallen. 

NIEUW : kastencollectie - Treku

Studio Henk
Het is niet lastig om stilletjes verliefd te worden op het Nederlandse Studio Henk. Hun  tafels zijn van een ongekend hoog niveau en ook nog eens heel goed betaalbaar. We hebben een mooie plek in de winkel voor dit nieuwe pareltje binnen het Dutch Design ingericht waar we hun collectie tafels zullen tonen. 

NIEUW: tafels - Studio Henk
 Select Store
Naast deze primeurs verliezen we onze vertrouwde merken natuurlijk niet uit het oog. We zijn met reden trots op het feit dat we Leolux Select Store zijn. Dus ook van dit Nederlandse merk vind je de allernieuwste modellen, bank Elias en fauteuil Lloyd staan al in onze winkel. 
PRIMEUR: bank Elias - Leolux
En dit is nog lang niet alles. Zoals gezegd hebben de laatste weken met het hele team  hard gewerkt aan de complete metamorfose en zijn bijna klaar om je tijdens het traditionele Paas-woon-weekeinde te ontvangen met een lekker kopje koffie en een paaslekkernij. Voor de kinderen organiseren we een gratis knutsel workshop. We zien je graag !


Extra open van 12-17 uur:
2e paasdag 2 april - zondag 15 & 29 april - 6 mei

5 opmerkingen: Leave Your Comments

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter