Welkom op de woonblog van Pauline

MAL 1956

MAL 1956 

De lounge Chair voor in de tuin ?

Het nieuwe nederlandse merk MAL Furniture heeft het bekende ontwerp van Charles en Ray Eames uit 1956 in een nieuw jasje gestoken.


Door het opnieuw vormgeven tot een comfortabele kunststof fauteuil in uitgesproken kleuren, is er een geheel nieuw product met een nieuwe toepassing ontstaan.


De Mal 1956 wordt uit één stuk gegoten in een aluminium mal en is leverbaar in 7 verschillende kleuren : blauw, oranje, wit, bruin, zwart, grijs en rood.


De fauteuil wordt standaard geleverd met de bijbehorende hocker en is bedoeld voor gebruik buiten. In de zitting zijn op de plaatsen waar het origineel knopen heeft, slimme afwateringsgaatjes gemaakt zodat het
regenwater niet in de stoel blijft staan. Een regenbui is daarom geen enkel probleem en ook een natte zwembroek of bikini kan in deze fauteuil geen kwaad.


De prijs voor de fauteuil en hocker is € 898,=

1 opmerking: Leave Your Comments

  1. Wat een geweldige herinterpretatie van het klassieke ontwerp van Subway Surfers Charles en Ray Eames! De Mal 1956 lijkt perfect geschikt voor ontspanning in de tuin, met zijn duurzame materialen en slimme afwateringsgaatjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter