Welkom op de woonblog van Pauline

Teal, that's the deal!

Teal, that’s the deal!

 Door: Pauline Meijer

HouseDoctor 

Trends in het interieur volgen elkaar steeds sneller op. Het is bijna net als in de mode, met elk seizoen een nieuwe kleur. Maar er lijkt nu een blijver te zijn, die we onlangs ook op de meubelbeurs Maison & Objet in Parijs (5-9 sept) steeds weer tegenkwamen: de kleur Teal.

Teal, oftewel zeeblauw of –groen doet het goed bij materialen als koper en marmer, die je samen prachtig kunt toepassen in het interieur. In onze winkel combineren we dit met pastelroze en frisgroen. Bijvoorbeeld van kamerplanten, die weer helemaal terug zijn in huis.

Vrolijk en brutaal
Ombre, gradiënt en dip-dye, de trends van vorig jaar waren op de beursvloer in Parijs al weer een beetje voorbij. De prints en kleuren zijn uitgesproken ‘bold’: vol kleur, vorm en met ikat-achtige of stoere grafische, bijna wiskundige patronen. Voeg daarbij een flinke vleug glans aan toe (bijvoorbeeld met een mooie kandelaar of een kussen met glimmende koperuitstraling) en je hebt een even vrolijk als brutaal palet te pakken.

Intense kleuren
Pasteltinten zijn er nog steeds, maar ze lijken dit najaar plaats te maken voor meer intense kleuren: ontdek hoe mooi verdiepte tonen zoals jadegroen, petrol, diepe tinten blauw en rozerood en alle tinten geel zijn in huis. De kleuren staan naast elkaar, vaak in geometrische patronen.

Brass
Ook zien we veel marmer, in tafelbladen, objecten en schalen of planken. Het geaderde natuursteen in combinatie met hip jadegroen zorgt voor een moderne knipoog naar de fifties. Ook brass – de verzamelnaam voor alles wat geel glanst maar geen goud is, zoals brons, messing en koper – duikt overal op en geeft de warme tinten meer diepte. Veel merken in onze winkel, zoals House Doctor, BloomingvillePols Potten en HK Living grossieren in brass elementen en ontwerpen: lampen, schalen, kandelaars en zelfs meubels. Ze vormen een mooie basis voor de statementkleuren. Vooral het matte brass doet het goed samen met de modetinten jade, oker en fuchsiaroze. We laten je graag zien in de winkel hoe je dit zelf kunt toepassen.
1 opmerking: Leave Your Comments

  1. This makes unblocked games 76 incredibly convenient, especially for those on restricted networks with limited storage space.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter