Welkom op de woonblog van Pauline

Onze Nieuwe Iconen van 2015

 Ook aan het eind van het jaar weten de grote designmerken ons nog even te verrassen met nieuwe ontwerpen. Wij presenteren ze met trots. Kom ze gerust bekijken in de kerstvakantie.

Traditiegetrouw begint het nieuwe woonseizoen meteen in januari. Dan reist heel designliefhebbend Nederland af naar de beurshallen van de Internationale Meubel Messe (IMM) oftewel de meubelbeurs in Keulen. Daar gaan we straks ook weer verslag van doen via blogs op deze website. Maar dat betekent niet dat er nu- op de valreep in 2015- geen noviteiten zijn. Wij zijn er altijd als de kippen bij als er weer meubels worden gepresenteerd. De nieuwste modellen krijgen snel een plekje in onze winkel. Een overzichtje:
fauteuil Caruzzo
Fauteuil Caruzzo van Leolux
Deze draaifauteuil belooft een echt design-icoon te worden. Niet alleen is deze moderne oorfauteuil ontzettend comfortabel, hij is ook nog eens tijdloos. Hierdoor past hij in zowel klassieke als moderne interieurs en is daarmee geschikt voor verschillende generaties. Ontwerper Frans Schrofer heeft veel aandacht besteed aan ergonomie én ambacht. Zo wordt de achterzijde van elke fauteuil met de hand dichtgeknoopt in een kleur stiksel naar keuze. Bovendien kunnen de binnen- en de buitenzijde worden bekleed in twee verschillende kleuren en/of materialen. Hierdoor is elke Caruzzo uniek en waardevol. De fauteuil won meteen na zijn introductie al twee design awards!

Hoekbank Byen
Bank Byen van Design on Stock
De nieuwe bank Byen van het Nederlandse topmerk Design on Stock is een echte stadsbank. De ontwerpers van designcollectief Studio Foorumi speelden in op kleine woonkamers waarin de bank met organisch vormgeving en fluffy kussens heel goed tot zijn recht komt. Byen betekent ‘stad’ in het Noors. Er is gelet op de details. Zo is de ronding van de arm doorvertaald in de vorm van de poten.

loungebank Settee

Settee van Linteloo
Op zoek naar een strakke, eigentijdse bank die toch comfortabel is? Dan is de Settee van Linteloo een uitkomst. Dit ontwerp van Niels Bendtsen past precies in de ontwerpfilosofie van Linteloo, waarin ‘feel good’ belangrijk is. Lekker praktisch: de bank heeft een afneembare hoes.

Rolf Benz EGO bank
Elementenbank Ego
Bank Ego van Rolf Benz
Waarom zou je genoegen nemen met een standaard ontwerp? Wees je eigen meubelontwerper met de veelzijdige zitcombinaties van Rolf Benz. Bank Ego is verkrijgbaar in oneindig veel verschillende uitvoeringen. Maak een keuze uit twee basistypes, bepaal vervolgens de zitbreedte, diepte, zachtheid en hoogte en sla aan het puzzelen met talloze elementen, leuningen, pootjes, kleuren en materialen. Zo ontstaat een persoonlijke bank op maat.


eetkamerstoel Moka
Eetkamerstoel Moka van Design on Stock
Vriendelijk en uitnodigend is eetkamerstoel Moka, 
een ontwerp van Gijs Papavoine. Let op de mooie afwerking en afgeronde vormen. In deze stoel wordt het kerstdiner geheid een succes.

Omdat we een hechte relatie hebben opgebouwd met een van Nederland’s grootste designmerken, Leolux, kregen wij de eer om binnenkort de gloednieuwe bank Bora Balanza als eerste te mogen presenteren. Neem snel een kijkje in onze Leolux Select Store en vergeet ook niet om bij een andere Hollandse Held te kijken: Auping. Het beddenmerk blijft vernieuwen. Tot ziens in de winkel!

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter