Welkom op de woonblog van Pauline

Een droominterieur voor elk budget

Design icoon : Montis - bank HUB 
Design hoeft echt niet zo duur te zijn. Bij Kok Wooncenter laten we zien dat je ook voor een budget mooie meubels kunt aanschaffen. We hebben veel slimme tips voor een persoonlijk droominterieur.

Goedkoop is duurkoop: een bekende leus, maar hij is nog altijd geldig. Goed ontwerp in een mooie kwaliteit heeft zijn prijs, dat ontkennen we niet. De meeste Nederlandse meubelmerken produceren nog helemaal in eigen land en ook het werk van een goede designer moet je niet onderschatten. En ga maar eens na: als een bank van bijvoorbeeld Leolux of Montis moeiteloos vele jaren mooi blijft, dan is het de investering dubbel en dwars waard.
DESIGN voordeel: Leolux- Caruzzo fauteuil nu met gratis poef


Neem de tijd om je eigen favoriete meubels te kiezen en denk na over de toekomst. Een interieur moet langzaam groeien. In een goed doordacht interieurplan is daar ruimte voor. Wij maken een ontwerp waarin zowel de oude als toekomstige meubels worden meegenomen. Dat geeft de ruimte om zo nu en dan een nieuw item aan te schaffen. Zo kom je steeds een stukje verder bij je droominterieur. We combineren bovendien desgewenst verschillende prijs
klasses met elkaar en er is ook ruimte voor vintage meubels of zelfgemaakte spullen, die de laatste tijd helemaal trendy zijn. Niemand wil immers in een showroom wonen?
Betaalbaar & Vintage style : bank Rodeo

Dat goed design tijdloos is, bewijzen de vele klassiekers die bij ons in de winkel staan. Sommige meubels zijn al tientallen jaren geleden ontworpen en zien er nog steeds uit alsof ze gisteren zijn bedacht, dat is toch geweldig? Door de jaren heen ga je alleen maar meer houden van je (design)meubel. 

Al wandelend door onze woonwinkel ontdek je dat design best betaalbaar is. Kijk maar eens bij de banken van Design on Stock. Dit Nederlandse merk produceert alles in Nederland en staat garant voor kwaliteit. Eén van de bestsellers, bank Bloq, bestaat 12,5 jaar en is daardoor nu met een korting van 15 procent zelfs extra voordelig!
BLOQ bank nu met 15 % korting
Ook de meubels van Pode - het jonge label van Leolux- zijn scherp geprijsd en helemaal van deze tijd. Dat geldt ook voor Bert Plantagie, die meubels in de collectie heeft die geschikt zijn voor jong en oud(er) . Spectral komt met een nieuwe serie Next, waarvan wij medio april 4 verschillende samenstellingen hebben gepresenteerd in onze woonwinkel.

NEW ! Spectral NEXT

Tip: kijk ook eens tussen onze outletmodellen, wie weet zie ja daar een aantrekkelijke meubel dat helemaal past in het interieur van jouw dromen. 
Volgende keer blog ik over spannende nieuwe merken in onze winkel, dus houd ons in de gaten op onze site, facebook, instagram en pinterest


0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter