Welkom op de woonblog van Pauline

Het najaarshuis van 2017: warmte is de trendNiet alleen hunkeren we in de herfst naar een warme thuishaven, de woontrends van nu sluiten er helemaal op aan. Met deze tips van Pauline verandert elk interieur in een heerlijk herfsthuis. Zachte stoffen, ronde vormen, veel kussens, diepe kleuren, combinaties van dessins en veel donkere, rijke kleuren zien we de komende tijd in het interieur. Dat is fijn, want het brengt warmte en sfeer in huis nu de dagen korter en kouder worden. Aan de hand van onze mooie designmerken en de trends van de beurzen heb ik wat tips op een rijtje gezet.


Nieuwe Collectie - Design on Stock
 • Kies voor kleur. We durven steeds meer kleur te gebruiken in huis. De lichte pasteltinten van de zomer maken nu plaats voor diepe, rijke kleuren zoals oker, donkergroen, diepblauw en bordeauxrood. Dat kan tot uiting komen in accessoires en de kleur op de muur, maar denk ook eens aan het toepassen van een mooie (ook al zon trend!) velvet/velours bekleding op een bank of stoel. Combineer die donkere kleuren met accenten in goud- en koper. Die materialen blijven nog wel een tijdje belangrijke sfeermakers in huis.
 • Behang is niet meer weg te denken. Het is een fijne sfeermaker en behangmerken zoals Arte en Elites zitten bovenop de trends. Kies bijvoorbeeld voor een behang met tropisch plantendessin, of kies voor grafische patronen. Veel behangsoorten zijn een zintuiglijke ervaring door het gebruik van bijvoorbeeld linnen, jute of metallic inkt
trendy behang
 • In het najaar verdient ook de bank een warm jasje. Duik lekker weg onder een mooie wollen plaid en kleed de bank aan met bijzondere kussens. We zien momenteel veel combinaties van verschillende dessins.

  Daily Design : knusse kussens & plaids
 • Durf eens een dierenprint te combineren met een streeppatroon en een bloemendessin. Chantal Keizer presenteert onder haar merk EST-1966 een nieuwe collectie kussens met tulpen en bijzondere waterverfeffecten. Het zijn kunstwerkjes voor op de bank. Onze adviseurs helpen graag een mooie combinatie te maken. Twijfel? Neem de kussens gerust eerst even op proef mee naar huis om het effect te testen.
  Linteloo- fauteuil Ample
 • Natuurlijk leent het najaar zich ook heel goed voor het updaten van de meubelen in huis. We brengen tenslotte veel tijd binnen door. Kom langs om onze nieuwe items te bekijken. Bijvoorbeeld eettafel Essenze van Arco, een elegante, massief houten tafel in zijn puurste vorm. Een mooie loungefauteuil mag ook niet ontbreken. Voel eens hoe lekker fauteuil Ample van Linteloo zit of plof neer op de geupdate Aikon Lounge bank van Design on Stock. 
  ARCO- Essenza aanbieding

  Tot slot; 

3 opmerkingen: Leave Your Comments

 1. You may play the tiki-tumble slot machine at Casigo for as long as you want, but keep an eye on your balance.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I read in your blog post about warmth is the trend and I read it very seriously because this is very Interested I like this type of blogs please keep up your work on your website. If you are looking for the Best Essay Writer so please visit this site because this is very helpful site for assignment help I always use this site for my homework help and I hope you will also use this.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like these autumn house design ideas and also the furniture looks so good. van nuys private flights

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter