Welkom op de woonblog van Pauline

EASY MAKE - OVER


Ben je net als wij ook zo’n fan van al die trendy warme rijke en diepe kleuren? Maar ja, om nu direct je hele woning te verbouwen, met de verfroller aan de slag te aan en je gehele interieur te vervangen gaat misschien wel wat ver. Gelukkig kun je met een mooi karpet en dito raamdecoratie je huis als nieuw en trendy doen aanvoelen. Wij hebben wel een paar tips.

In Nederland houden we over het algemeen van een rustig en ingetogen interieur. Mede opgevoed door Jan des Bouvrie die het witte interieur aan ons introduceerde, sloeg de Scandinavische woonstijl met al haar ingetogen pastel kleuren enorm bij ons aan. Maar nu de trendy kleuren de laatste jaren steeds dieper, rijker en meer uitgesproken worden, volgen we in Nederland deze trend langzaam ook in ons interieur.


Karpetten
Toch hoeft een update van je interieur helemaal niet zo ingewikkeld te zijn en een complete metamorfose van je interieur is ook al helemaal niet nodig. Wanneer je bijvoorbeeld een mooi vloerkleed in de zithoek legt dan kun je daarmee het interieur al een totaal andere uitstraling geven. Een vloerkleed in de woonkamer biedt direct warmte, luxe en comfort. Tegelijkertijd verbetert ook nog eens de akoestiek in de kamer. En met de vele mogelijkheden in kleuren en materialen, is je interieur al heel snel weer geheel actueel.

Lijkt het je wat, maar weet je niet precies hoe? Kom dan naar de winkel, onze woonprofessionals helpen je graag. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de collectie van het Nederlandse Carpet Sign. Naast een designers collectie en een bijzondere collectie 3D kleden hebben ze ook een uitgebreid en wat toegankelijker kleurenpallet beschikbaar. Welke je ook kiest, elk kleed is van uitstekende kwaliteit, op maat gemaakt en geeft je interieur een enorme update.

Vergeet ook vooral niet een blik te werpen op de collecties van het eveneens Nederlandse Brink&Campman dat met zelfontwikkelde weeftechnieken de kleden een eigen uitstraling geeft. Naast de op maat gemaakte designcollecties werken ze voor hun betaalbaardere collecties samen met gerenommeerde modehuizen, zoals bijvoorbeeld Ted Baker, waarmee je dus nog steeds wat bijzonders in huis haalt.  
 Nieuw: karpet Ted Baker

Naast deze  twee Nederlandse topmerken hebben we in onze woonwinkel ook de luxueuze karpetten van Longbarn welke gemaakt worden van materialen als het rijke mohair of glanzende eucalyptus. Bij de karpetten van de fabrikanten Millenerpoort en Perletta wordt gewerkt met fijne wol kwaliteiten. Last but not least hebben we een aantal betaalbare karpetten in vaste maten van Atelier en Zuiver bij onze shop Daily Design. Kortom, je slaagt bij ons eigenlijk altijd.


Longbarn: karpet van eucalyptus 

Raamdecoratie
Een ander manier om je interieur een update te geven is door te gaan voor nieuwe raamdecoratie. Naast de mooie en uitgebreide collecties van Luxaflex, Kendix en het wereldberoemde De Ploeg hebben we ook de unieke paneelgordijnen van Sunway



We schenken ook veel aandacht aan de nieuwe collectie van Sunway, zoals de Duette Shades leverbaar in 800 kleuren. Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe ontwerpen en daarom hebben we onze gehele presentatie vernieuwt. En om dat te vieren geven we vanaf 5 mei de rest van de maand op alle Sunway producten 10% korting.

Zien we je snel voor een update van je interieur?
Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze interieurcoaches voor interieuradvies op maat, bel 033-4801441 of stuur een mail naar info@kokwooncenter.nl




EXTRA OPEN:Zondag 6 mei 12-17 uur & Hemelvaartsdag 10 mei 10-17 uur 



Kijk ook eens naar mijn eerdere blogs over raamdecoratie en interieurtrends: 
Goede zonwering is een must  http://blog.kokwooncenter.nl/search/label/auping%20select%20store

Trendy raambekleding:
http://blog.kokwooncenter.nl/2015/07/trendy-raambekleding.html




4 opmerkingen: Leave Your Comments



  1. Your knowledge is excellent and greatly valued, so you must perform excellently. I value your efforts and wish more people were aware of that service. If not, I kindly request that you inform them as soon as possible. Go there and learn about the area. A great way to learn about the information and expertise you have provided is to visit the last minute assignment service and take in the education area.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Easy-Make-Over" simplifies the often daunting task of personal transformation, offering users a user-friendly platform to explore and implement stylish updates to their appearance. With a diverse range of tips, tutorials, and product recommendations, this resource empowers individuals to enhance their style effortlessly. From quick makeup tricks to wardrobe revamps, "Easy-Make-Over" caters to all skill levels and preferences, making self-care and confidence-building accessible to everyone. With its practical approach and inspiring content, "Easy-Make-Over" is a go-to destination for anyone looking to refresh their look and embrace their best self.
    Divorce Attorneys Fairfax VA

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter