Welkom op de woonblog van Pauline

Mijn Top 3


Wat de één heel mooi vindt, vindt de ander juist weer niets.
Bij het inkopen voor onze winkel proberen we met al die verschillende smaken zoveel mogelijk rekening te houden. Maar klanten vragen me wel eens:
‘Wat vind jij nu het mooiste?’ Vandaar hier mijn eigen Top 3.

leefbank Aikon Lounge

1 Bank Aikon Lounge van Design on Stock
Mijn absolute favoriet: de Aikon is een heerlijke bank om in te loungen. Ontworpen door Marike Andeweg voor Design on Stock, 
een vooruitstrevend en trendy merk. Je kunt eindeloos combineren met de verschillende zitelementen en kussens zodat de bank echt jouw bank wordt.En misschien wel het belangrijkste: hij zit fantastisch.


2 Tafel Base van Arco
Base is het eerste product uit de nieuwe Lokaal Hout-collectie van Arco: meubels uitgevoerd in hout uit de buurt van de fabriek in Winterswijk.
Want niet alle mooie dingen komen van ver. Het hout nodigt uit om aan te raken en het geeft de tafel een stoere en pure uitstraling. Echt een prachtig ontwerp van Jorre van Ast.

3 Fauteuil Hugo van Montis
Veel ‘luie zit stoelen’ hebben een nogal bombastisch voorkomen in de woonkamer. Fauteuil Hugo- door Simon Pengelly ontworpen voor het Nederlandse Montis- heeft dat juist niet. De ovalen zitschaal wordt gedragen door een asymmetrische draaivoet die in aluminium is gegoten. De in elkaar passende vormen scheppen ruimte, zonder prominent aanwezig te zijn.1 opmerking: Leave Your Comments

  1. Basketball stars unblocked is a great game for relaxing and having fun. It's a fast-paced, action-packed game that will keep you entertained for hours.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter