Welkom op de woonblog van Pauline

Functionals: tijdloos en indrukwekkend


Trefzeker, basic en toch bijzonder: de ontwerpen van het Nederlandse merk Functionals. Echt een merk van deze tijd, waarin we het liefst mooie spullen kopen, goed gemaakt en met een tijdloze uitstraling. Functionals past precies bij Kok Wooncenter.

Functionals is in 2009 opgericht door de broers Ad en Simon van Esch uit Goirle. Zij zijn opgegroeid in een meubelfamilie (Hun vader Henk van Esch is bekend van de producten voor de ontvangstruimte) en weten steeds opnieuw topdesigners aan zich te binden. Uiteenlopend qua stijl, maar altijd met een passie voor ambacht en vakmanschap. Dat zie je terug in elk product.
Het verhaal van Functionals begon met vloerlamp Swivel van Dick van Hoff en de nog altijd prachtige kandelaar Bonsai van Roderick Vos. Inmiddels is de collectie uitgebreid met meubels- waarvan de Lloydtafel nu al een klassieker is- en zelfs linnengoed. Het merk verovert inmiddels de wereld, maar de Nederlandse roots blijven de basis.
 
fruitschaal Bowl
Stylingtip!
Mijn tip voor dit najaar: gebruik de prachtige glazen Bowl van Functionals als etalage voor mooie herfstvondsten en straks kerstdecoratie. Uitgebreid koken in dit fijne wildseizoen? Dan geeft het Crossdock van Dick van Hoff een steuntje in de rug aan je kookboek of tablet.
Crossdock


Ontdek de meubels van Functionals bij Kok Wooncenter, bij Daily Design vind je de accessoirecollectie. Kijk ook eens op dailydesign.nl 

Lloyd salontafel


0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter