Welkom op de woonblog van Pauline

Aan tafel bij ARCO

  

Dagelijks merk ik hoe fijn het is om design van eigen bodem te verkopen. We mogen er best trots op zijn dat in Nederland nog altijd zo veel mooie en goede meubels worden gemaakt. Arco is wat mij betreft hét merk voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere eettafel.

Tafels nemen een centrale plek in ons leven in: we eten, praten, spelen en werken eraan. Logisch dus dat je een mooie en functionele tafel wilt. Arco maakt al 108 jaar tafels in Winterswijk. Steeds opnieuw weten ze ons te verrassen. En handig: Het merk biedt volop mogelijkheden om het ontwerp aan jouw wensen te laten voldoen. Zo kun je zelf de juiste lengte, breedte en hoogte bepalen. Het is fijn dat Arco gebruik maakt van lokaal gekapt hout.Een beroemde tafel van Arco is Nomad. Een lichtgewicht tafel met schroefdraden aan de poten. Het was het eerste ontwerp van Jorre van Ast en het betekende meteen zijn wereldwijde doorbraak. Onder Jorre’s leiding groeit de tafelcollectie de laatste jaren gestaag. Tafel Base- een stoere houten tafel met betonnen poten- is een topper bij Kok Wooncenter. Dat geldt ook voor Extenso, een karaktervolle tafel van Willem van Ast.

Misschien is het vinden van een salontafel nog wel veel lastiger. Ook daaraan heeft Arco gedacht. Gloednieuw en bij ons in de winkel: collectie Tablets van de Deense ontwerper Jonas Trampedach. Dit is een serie bijzettafeltjes waarmee je zelf een landschap kunt creëren. Meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel. De afzonderlijke tafeltjes kunnen eenvoudig worden verplaatst om los te gebruiken bij een fauteuil of bijvoorbeeld het bed.


bijzettafel Tablets
Kom jij bij ons aan tafel zitten? We showen je binnenkort de nieuwste meubels van Arco, rechtstreeks van de meubelbeurs in Keulen.


  

1 opmerking: Leave Your Comments

  1. Arco lijkt echt de perfecte keuze te zijn voor wie op zoek is naar unieke en aanpasbare eettafels, en het feit dat ze lokaal gekapt hout gebruiken, voegt Drift Hunters echt een mooi duurzaam tintje toe aan hun ambacht.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter