Welkom op de woonblog van Pauline

Zin in de winterWat mij betreft breekt één van de leukste periodes van het jaar aan: Winter! Buiten lekker koud en binnen maken we het lekker warm en knus.

Ik vind het heerlijk om overal in huis kaarsjes aan te steken. Samen met de lampjes van de kerstboom zorgt dat direct voor zoveel gezelligheid. Zelf ben ik helemaal weg van de Kivi en Kastehelmi waxinelichthouders van het Finse designmerk Iittala. Simpel, eenvoudig en mooi.En we hebben natuurlijk ook meer dan genoeg alternatieven. Wat dacht je dan bijvoorbeeld van de Bonsai kandelaar van het Nederlandse Functionals? Een prachtig modern en stoer object. Het ontwerp is van Roderick Vos die nog zo’n mooi statement maakte met de Menorah Bold kandelaar van Moooi.Om de uitstraling van je woonkamer nog knusser en warmer te maken doen een paar kussens en plaids op de bank ook wonderen. Hou je van kleur? Kies dan een plaid uit onze uitgebreide collectie . Grijs is altijd goed. De plaids van BepureHome zijn neutraal, maar bijzonder. Welke je ook kiest, ze zijn heerlijk om onder weg te kruipen.  Natuurlijk zijn deze warme en sfeervolle accessoires erg leuk om met kerst te geven. Wat mij betreft, laat die echte winter maar komen!
EXTRA NOTE:
Tijdens de Warme Winter Weken zijn we extra veel open , organiseren we adviesdagen, workshops voor de kids en hebben we vele aantrekkelijke aanbiedingen. Kom gezellig langs!

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter