Welkom op de woonblog van Pauline

Trendy raambekleding

Nu de zon weer heerlijk schijnt, is goede raambekleding geen overbodige luxe. En het oog wil ook wat. Wij combineren mooi en praktisch, zodat elk raam een passend outfit krijgt.


De keuze voor raambekleding is heel persoonlijk. Eigenlijk mag tegenwoordig alles. Zelfs lamellen zijn helemaal terug in een nieuwe uitvoering. De juiste raambekleding houdt de zon buiten, zorgt voor isolatie, voorkomt inkijk, verbetert de akoestiek en is een aanwinst voor het interieur. Neem gerust foto’s mee, dan kunnen onze stylisten nog beter meedenken.

Wordt het een plisségordijn, een stoere shutter, een rolgordijn of een combinatie van jaloezieën met weelderige gordijnen? Je kunt het bij ons in de winkel allemaal bekijken, voelen en combineren. We leggen je meteen uit wat het verschil is tussen facettes, shades en blinds.


Pauline: “Toon lef met raambekleding. Kies bijvoorbeeld voor een neutraal gordijn met een stiksel in een felle kleur of combineer vouwgordijnen met een transparant overgordijn. Vergeet ook niet de buitenkant. Screens en zonneschermen zijn ideaal om de warmte te weren. Momenteel geven we 
10% korting op raamdecoratie en zelfs 30% korting op horren van Luxaflex.
Zo ben je voordelig bestand tegen een hittegolf.”
 
Horren

Screens

Tips:
- Op vakantie? Doe dan de gordijnen bij vertrek niet dicht, maar laat ze op zonnige dagen sluiten door de buren. Zo krijgen inbrekers niet de indruk dat je weg bent.
-    Het inmeten van raambekleding is een nauwkeurig werkje. Wij komen graag langs om dit klusje te klaren. Zo hangt je gordijn op de juiste hoogte en is de bediening van je vouwgordijn precies op maat.
-    Pas de raambekleding van de beneden- en de bovenverdieping op elkaar aan. Zo ontstaat een rustig en strak beeld.


0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter