Welkom op de woonblog van Pauline

4x een favoriet vloerkleed

Een mooi vloerkleed is een must in de woonkamer. Het geeft sfeer, warmte, zorgt voor een betere akoestiek en verbinding tussen je meubels. Maar wat kies je? Ik heb zelf een heel aantal favorieten.

Een vloerkleed is met harde vloeren vaak geen overbodige luxe. En geef toe: het is af en toe best lekker om gezellig op het kleed te zitten, met je rug tegen de bank. Voor onze woonwinkel heb ik laatst weer de nieuwste trends en karpetten mogen kiezen,heerlijk!

De keuze voor een kleed is een kwestie van persoonlijke smaak. Wordt het een hoogpolige, een felgekleurde of juist een neutraal kleed? Eigenlijk is elk kleed goed, want wij verkopen we alleen maar karpetten van hoge kwaliteit. We kunnen zelfs een kleed helemaal voor je op maat maken, zodat hij uniek is en precies in jouw huis past.

De kleden uit onze collectie komen- zoals verwacht- vrijwel allemaal uit Nederland.  Dit zijn dan ook mijn eigen favorieten van dit moment : )

1-    Lekker eigenwijs is karpet Marble van Brink en Campman


2-    Trendy en afgeleid van Chanel is Tweet van Carpet Sign
3-    Puur natuur: Structures van Perletta Carpets
karpet Structures


4-    Vintage en betaalbaar: het karpet van HK Living
Karpet HK Living

Je ziet het... de keuze is reuze, elk merk heeft z'n charmes.Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Dan geven we met plezier advies in de winkel of aan huis.1 opmerking: Leave Your Comments

  1. If you're looking for a game that's purely relaxing, you might want to try something like a puzzle game or a casual sim or geometry dash lite

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter