Welkom op de woonblog van Pauline

Spectral: meubels die je moet beleven

In onze woonwinkel Spectral Plaza

Het Duitse Spectral begon ooit als bouwer van speakers van plexiglas maar heeft zich inmiddels helemaal toegelegd op het maken van tv meubels waar alle apparatuur en kabels ontzettend mooi in kunnen worden weggewerkt. Daarnaast hebben ze ook modellen mét die geluidsapparatuur er al ingebouwd. Meubels die je moet beleven, horen en zien volgens Remco Aldenkamp van Spectral Nederland.

Wat maakt een Spectral meubel zo bijzonder?
“Wie nu een nieuwe televisie koopt kan er vrijwel zeker van zijn dat je er slecht geluid bij krijgt. En dus gaan veel mensen naar de elektronica winkel om er bijvoorbeeld een soundbar bij te kopen. Eenmaal thuis komen ze er dan achter dat er ook nog een subwoofer bij hoort die je ook nog ergens in je huiskamer kwijt moet. Allemaal niet het fraaiste gezicht. Spectral lost dat allemaal in één keer op. In onze meubels zit een geluidssystemen waar ook direct de subwoofer in zit.”
Ameno 

Dat klinkt als de ideale oplossing
“Dat is het ook wel. Samen met de kenmerkende aluminium buis waarop de beugel voor televisie is bevestigd, maakt het echt iets unieks. Wij krijgen regelmatig verzoeken van interieurbouwers of ze die buis bij ons kunnen bestellen om die in hun maatwerkoplossingen te verwerken. Dat doen we niet. Die buis hoort echt bij Spectral.
En voor wat betreft het geluid, we horen vaak van klanten terug dat het geluid uit ons systeem vaak beter is dan een systeem dat je los koopt.”

Spectral Scala

En wat nu als je al een soundbar hebt gekocht?
“Dan kun je ook bij ons terecht. Wij hebben een aantal modellen op de markt waar je gemakkelijk de soundbar in weg kunt werken. Zoals bijvoorbeeld de Playbar van Sonos. Dat is geen enkel probleem. Daarnaast kun je ook andere randapparatuur allemaal in het meubel kwijt.”


Het team van Spectral is zondag 25 oktober bij Kok Wooncenter aanwezig om demonstraties te geven. Kom gezellig langs en beleef het zelf !

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter