Welkom op de woonblog van Pauline

Pop Up Gallery is open!


New Seventies -Popsicle

Dat Kok Wooncenter 50 jaar bestaat, kan inmiddels niemand meer zijn ontgaan. We hebben 19 november een prachtige VIP-avond beleefd met als één van de hoogtepunten de opening van onze unieke Pop Up Gallery. 

Onze winkel staat altijd bomvol vernieuwende presentaties en nieuwe producten die ter inspiratie dienen voor een trendy thuis. Ter ere van ons jubileum wilden we extra uitpakken. Daarom vroegen we de woonjournalisten van DesignPress om met ons mee te denken over het tonen van de nieuwste trends vanaf de internationale beurzen naar onze vloer. Voor ons werk komen wij in steden als Milaan, Keulen, Parijs, Londen, Stockholm maar ook in Amsterdam en Eindhoven constant nieuwe producten en bijzondere designers tegen met bijbehorende trends. Normaal schrijven we daar artikelen over voor kranten en tijdschriften, maar nu vertaalden we dat naar de winkelvloer. Het was een geweldige uitdaging om al die mooie ontwerpen zo snel mogelijk bij Kok Wooncenter te krijgen. Je spot onze vier trends nu in de speciale Pop Up Gallery, het is als een snelle en inspirerende reis langs alle grote beurzen, vertelt Suzanne Dijkstra van DesignPress.

Deze tijdelijke expositie in stoere houten transportkisten is tijdelijk te zien op de benedenverdieping. Kom tot begin december kijken en doe inspiratie op! Bij de pop up is een gratis trendboekje beschikbaar met meer informatie over de opkomst van suikerzoet design, betoverende Watercolours, The New Seventies en het niet meer weg te denken Urban Green-trend.
 
Urban Green - Pika Jar Plant
De producten- vaak nooit eerder in Nederland getoond- zijn verkrijgbaar via www.shop4design.nl en deels binnenkort bij Kok Wooncenter.50 jaar jubileum


 
Crosley Pick up

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter