Welkom op de woonblog van Pauline

HOME FASHION TRENDS : WARM & ZACHTNu we het interieur in 2016 wat rijker en luxer aan mogen kleden, zien we dat ook heel duidelijk terug in de nieuwste collecties raamdecoratie en behang. Na de presentaties begin dit jaar hebben we de stalen inmiddels binnengekregen op onze vernieuwde afdeling. En wij zijn heel enthousiast.

Neem nieuwe collectie van de Nederlandse textielfabrikant De Ploeg bijvoorbeeld. De Ploeg heeft een enorm lange traditie in het leveren van hoogwaardige stoffen voor zowel meubels als voor gordijnen. In de nieuwe collectie ligt de focus op vakmanschap met natuurlijk zacht materiaal, zachte ronde vormen en luxe uitstraling.

de Ploeg - Circle

Bij Kendix, onderdeel van De Ploeg, is de nieuwe collectie geïnspireerd op kleureffecten uit de natuur zoals deze bijvoorbeeld te zien zijn in gesteenten. Dat levert bijzonder mooie grijstonen op waar warme kleuren als turquoise, koper en amber tinten in zijn verwerkt. Beide merken zijn erg mooi om te zien en geven je huis direct een rijkere uitstraling.

Maar niet alleen de textielfabrikanten brengen rijkere en luxere collecties op de markt. Ook de behangmakers leven zich uit op bijzondere dessins. Het meest in het oog springend is ongetwijfeld de Masterpiece collectie van Eijffinger. De dessins zijn, zoals de naam van de collectie al doet vermoeden, geïnspireerd op de kunstwerken van de Hollandse meesters. Het resultaat is soms uitbundig en soms ingetogen. De hele collectie vinden wij erg bijzonder en inspirerend.

Eijffinger- MasterpieceHet Franse Elitis nam voor haar nieuwe behangcollectie de nomadische levensstijl als uitgangspunt en ontwierp haar dessins alsof je constant onderweg bent. In de nomaden collectie kom je dan ook vier sterk uiteenlopende ontwerpen tegen. Zo is de Panoramic Bahia Blanca overwegend grijs met daarop een enorm bloemenpatroon geprint terwijl de Sari vooral donker groen is. 

Elitis- Sari 

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter