Welkom op de woonblog van Pauline

De nieuwe collectie is binnen !


Voor ons is dit een van de leukste periodes van het jaar: de designlabels en meubelmakers leveren dan hun nieuwe collecties uit die ze aan het begin van het jaar op de beurzen hebben gepresenteerd. Altijd spannend, maar vooral erg verfrissend, met de komst van de door ons geselecteerde collectie voelt onze winkel weer als nieuw aan.Zo zijn we nu erg trots dat we de bank Relax van Linteloo al in de showroom hebben staan. Wij zijn de Linteloo Feelgood Studio voor Midden-Nederland en zijn de eerste die dit laatste ontwerp van de hand van Jan des Bouvrie kunnen laten zien. Het voldoet aan alles wat je van een ontwerp van Des Bouvrie en een merk als Linteloo mag verwachten: een elegante bank met een enorm comfort. Een echte bank om in weg te ploffen.


Maar ook fauteuil Nylo en bank Byen van Design on Stock hebben inmiddels een plekje in onze winkel gevonden. Met name over Bank Byen zijn we erg enthousiast. Design on Stock noemt het echte ‘stadsbank’ omdat deze geschikt is voor compacte kamers. De armen zijn zo vormgegeven dat je er lekker tegenaan kunt zitten zonder dat je kussen nodig hebt. Het voordeel is dus dat er een extra breed zitvlak overblijft.
Design on Stock - fauteuil Nylo

Ook kun je inmiddels bij ons terecht voor de nieuwe collectie van Leolux.
Voor dit Nederlandse kwaliteitsmerk zijn wij de Selectstore van Midden Nederland en kunnen inmiddels ook hier de nieuwe collectie van laten zien. Bank Guadalupe valt het meeste op omdat deze uit verschillende ‘zit-eilanden’ wordt opgebouwd en dus in allerlei verschillende verschijningsvormen kent en aan elke woonwens kan worden aangepast. Winnaar van een Red Dot Design Award.


Elementenbank Guadalupe Extra Trots

Helemaal spannend was het om de collectie van Bert Plantagie binnen te zien komen. Al jarenlang draaiden wij een beetje om elkaar heen. De laatste jaren heeft deze Nederlandse meubelmaker een enorme kwaliteitsslag gemaakt en konden wij echt niet langer om ze heen. De collectie, die bestaat uit banken, stoelen en tafels, is vanaf nu bij ons te zien. En daar zijn we best een beetje trots op.


0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter