Welkom op de woonblog van Pauline

De nieuwe collectie is binnen !


Voor ons is dit een van de leukste periodes van het jaar: de designlabels en meubelmakers leveren dan hun nieuwe collecties uit die ze aan het begin van het jaar op de beurzen hebben gepresenteerd. Altijd spannend, maar vooral erg verfrissend, met de komst van de door ons geselecteerde collectie voelt onze winkel weer als nieuw aan.Zo zijn we nu erg trots dat we de bank Relax van Linteloo al in de showroom hebben staan. Wij zijn de Linteloo Feelgood Studio voor Midden-Nederland en zijn de eerste die dit laatste ontwerp van de hand van Jan des Bouvrie kunnen laten zien. Het voldoet aan alles wat je van een ontwerp van Des Bouvrie en een merk als Linteloo mag verwachten: een elegante bank met een enorm comfort. Een echte bank om in weg te ploffen.


Maar ook fauteuil Nylo en bank Byen van Design on Stock hebben inmiddels een plekje in onze winkel gevonden. Met name over Bank Byen zijn we erg enthousiast. Design on Stock noemt het echte ‘stadsbank’ omdat deze geschikt is voor compacte kamers. De armen zijn zo vormgegeven dat je er lekker tegenaan kunt zitten zonder dat je kussen nodig hebt. Het voordeel is dus dat er een extra breed zitvlak overblijft.
Design on Stock - fauteuil Nylo

Ook kun je inmiddels bij ons terecht voor de nieuwe collectie van Leolux.
Voor dit Nederlandse kwaliteitsmerk zijn wij de Selectstore van Midden Nederland en kunnen inmiddels ook hier de nieuwe collectie van laten zien. Bank Guadalupe valt het meeste op omdat deze uit verschillende ‘zit-eilanden’ wordt opgebouwd en dus in allerlei verschillende verschijningsvormen kent en aan elke woonwens kan worden aangepast. Winnaar van een Red Dot Design Award.


Elementenbank Guadalupe Extra Trots

Helemaal spannend was het om de collectie van Bert Plantagie binnen te zien komen. Al jarenlang draaiden wij een beetje om elkaar heen. De laatste jaren heeft deze Nederlandse meubelmaker een enorme kwaliteitsslag gemaakt en konden wij echt niet langer om ze heen. De collectie, die bestaat uit banken, stoelen en tafels, is vanaf nu bij ons te zien. En daar zijn we best een beetje trots op.


1 opmerking: Leave Your Comments

  1. The exchange rate supplied by the Seven Luck is about 5-10% worse than what is obtainable by banks or different reasonable currency exchanges in Seoul. This rate was even a little worse than the terrible one supplied by hotels. But here’s the good news news|the good news} — whenever you return to the window after your taking part in} session, to reverse the exchange and switch your Won again into your native currency, you get the same rate you have been charged to purchase the Won. Players get free food from the small restaurant located about 50 1xbet meters from the poker table. There is an automated ordering system, the place players punch in their meal selections on an electronic show board in front of the restaurant.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter