Welkom op de woonblog van Pauline

X-MAS TIME is coming !

Design on Stock Aikon Lounge

Deze donkere dagen zijn hét moment om het thuis extra gezellig te maken. Bij Kok Wooncenter zijn we al helemaal in de kerstsfeer, het zijn fijne dagen! 

De kerstbomen zijn versierd, onze stylisten hebben de hele winkel in decembersfeer gebracht. We zijn helemaal klaar voor deze gezellige tijd van het jaar. De kerstvakantie is een ideale tijd om bij ons langs te komen voor een update van het interieur. Maak een afspraak met een van onze woonprofessionals om mee te denken over aanpassingen in het interieur. Ze adviseren over indeling, kleuren, materialen en verlichting.Verzekerd van verrassende tips en ideeën over het warmer aankleden van je interieur met soepele gordijnstoffen en een wollen karpet of het advies over het fijnste bed voor de koude winternachten. 


karpet Marble

Geen kerststress
We hebben de winkel weer gevuld met veel nieuwe meubels en natuurlijk een groot aantal moderne designklassiekers. We hebben speciaal een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Breng meteen even een bezoekje aan Daily Design. Hier vind je werkelijk alles voor het dekken van de mooiste kersttafel (ook kookboeken om kerststress te voorkomen) en stijlvolle cadeaus voor onder de kerstboom.  
Iittala - Kastehelmi lichtjes

Derde kerstdag
Op tweede Kerstdag staan onze deuren open, wees welkom om samen met ons een lekker kopje koffie te drinken en te filosoferen over de woonwensen voor 2017. Daarnaast staat de  ‘Derde Kerstdag’ in het teken van het persoonlijk advies van de styliste van topmerk Design on Stock. Zij laten zien hoeveel er mogelijk is door te mixen en te matchen met meubels, materialen en kleuren.Interieurtrend RAW Romance
New Years Event
Uiteraard luiden we het woonjaar 2017 graag samen met jullie in. Kom langs ijdens ons speciale event op 7 en 8 januari voor een glaasje Prosecco  en maak kennis met de onze  speciale gasten: Chantal Keizer van EST 1966 en Martine van  meubelmerk Gelderland. 


Gelderland- fauteuil Oberman

Wij kijken tevreden en trots terug op een geweldig jaar, waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ook 2017 belooft weer veel nieuws.  Het hele team van Kok Wooncenter wenst iedereen gezellige kerstdagen en een heel kleurrijk 2017!  
Pauline Meijer & Marcel Kok 0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter