Welkom op de woonblog van Pauline

Interieurinspiratie met een visie


coming soon : hoekbank Aztec - Montis
De woonmaand oktober is alweer bijna voorbij, nieuwe collecties hebben we  binnen en de trends voor 2020 komen weer in zicht. Ook in onze woonwinkel zijn we weer druk geweest met de styling, nieuwe kleuren en behangkwaliteiten. Ben je benieuwd wat er in 2020 helemaal hip is op het gebied van interieur? In deze blog nemen we je mee in een aantal interieurtrends voor het komende jaar.

Kleur van het Jaar 2020Flexa komt ieder jaar met de kleur van het jaar. Dit jaar is het de kleur Tranquil Dawn. Klinkt wel bijzonder toch? Het is een kleur die, zoals Flexa zelf zegt, net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs ligt. Ze hebben zich laten inspireren door de tijd waar we in leven, hectisch en digitaal. Terwijl we eigenlijk behoefte hebben aan bezinning en hartelijkheid. 

Het is een veelzijdige kleur die een klein beetje lijkt te veranderen afhankelijk van de tinten waar deze mee wordt gebruikt. Het effect van de groene kleur is heel verschillend binnen warme, neutrale, zachte of felle paletten. Het is een kleur die zorgt voor een rustigere uitstraling die in balans is, maar kan ook juist zorgen dat andere kleuren er meer uitspringen en diepte creëren. 

Bank Sofa -Etnhicraft

Prints op de muurOok in de behangwereld zien we weer nieuwe prints en kleuren opkomen. We werken zelf graag met het merk Arte. In hun nieuwe collectie zijn kleuren als rood, groen en grijs met opvallende printjes te zien, die een kamer echt kunnen laten spreken. Maar dat moet je wel aandurven. ;) In deze prints zijn veel ronde vormen te ontdekken. En voor de mensen die niet zo van printjes houden, zijn er natuurlijk ook een aantal rustige behangen.Mocht je wel openstaan voor een gave print op de muur, maar weet je simpelweg niet hoe je dan de rest van je kamer moet inrichten? Begrijpelijk! Dat kan best lastig zijn, want het wordt dan al gauw te druk. Bij Kok Wooncenter geven we je graag persoonlijk advies!

Arte Behang - Curiosa
Lekker warm aankleden
Als de winter er weer aankomt, komen ook alle gezellige accessoires weer tevoorschijn. Denk aan plaids, kussens en een karpet. Bij de woontrends voor 2020 zien we weer meer grovere stoffen en het gebruik van natuurlijke materialen. Wat denk je van karpet op maat, geheel naar wens op kleur en bijvoorbeeld gemaakt van eucalyptus en wol. Het geeft een mooie glans, is heerlijk zacht (en warm) aan je voeten! Wij houden er wel van.


Karpetten - Brink & Campman
Duurzame materialenIn een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt en recycling een belangrijke rol speelt, kan ook het duurzame interieur niet achterblijven. Zo komt Kvadrat met re-wool meubelstoffen, waarbij gebruik gemaakt wordt van 45% gerecyclede wol. Re-wool heeft een bijzondere kleurdiepte door dynamische speling in de kleur. De bank Edit van Pode is nu extra aantrekkelijk in prijs als je voor de stof Re-wool kiest. 

Bank Edit - Pode

Alle nieuwe collecties, materialen en trends zijn uiteraard te bewonderen bij ons in onze woonwinkel. Bekijk ook onze nieuwe site met een actueel lookbook en mooie aanbiedingen. We ontvangen je graag, we zijn (bijna) elke zondag open van 12-17 uur , kijk even vooraf op kokwooncenter.nl


4 opmerkingen: Leave Your Comments

  1. I like the interior design and also the color. Thanks for the idea. Deck

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voordat u ontwerpinspiratie kunt opdoen, moet u de grondbeginselen van ontwerpen oefenen. En ik geloof dat het leren van ontwerpen via mr mine me helpt om een ​​betere smaak te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In navigating the complex landscape of interior design, leveraging tools like the Codex Executor can provide invaluable insights and guidance, making it easier to implement the latest trends and innovations discussed in our exploration of 2020's interior inspirations.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter