Welkom op de woonblog van Pauline

MAATWERKKASTEN rust in je kast, rust in je hoofd.Noteborn maatwerk-linnen-kasten
Het minimalistische wonen van opruimgoeroe Marie Kondo is heel sympathiek, maar het is niet aan iedereen besteed. Aan mij niet in elk geval. Ik omring me graag met aandachtig vormgegeven spullen en draag graag mooie kleding. Niet dat ik nodeloos veel heb, maar ik heb ook niet maar één ultiem paar sneakers bijvoorbeeld. Iets te kiezen te hebben, daar wordt ik gewoon blij van. Omdat ik houd van mijn dierbare spullen, zorg ik er ook goed voor. Ik gun ze een frisse en geordende plek waar ze mooi blijven en ik er makkelijk bij kan. In mijn ervaring lukt dat het allerbest met maatwerkkasten. Nu heb ik geluk dat ik dicht bij het vuur zit: bij Kok Wooncenter hebben we een speciale linnenkast-studio met vakmensen die alle ins en outs van maatwerkkasten kennen. Maar iedereen is natuurlijk welkom in onze studio, dus ook jij kunt er je voordeel mee doen!

Het ontwerpen van een (linnen)kast op maat is bijna net zo complex als het indelen van een huis. Je moet slim nadenken over wat waar komt en als het ware een verticale plattegrond tekenen. Over elk vak in de kast wordt nagedacht. Onze mensen zijn daar heel ervaren in en kunnen je helpen met allerlei tips waar je zelf waarschijnlijk niet aan zou hebben gedacht en verrassende mogelijkheden waarvan je niet wist dat ze bestonden. Dankzij hun advies en uitvoering wordt je slaapkamer een plek van optimaal comfort en ultieme rust. Ze kunnen ervoor zorgen dat een kast helemaal opgaat in de ruimte en dat je elke keer met plezier de deuren ervan opent. Kleding of linnengoed uitkiezen én opbergen is dan een genot in plaats van iets waarvan je in de stress raakt.

Matrix kast
Win-win: rust én ruimte
Extra mooi aan maatwerkkasten is dat je er loze ruimtes in huis op een efficiënte manier mee benut. Zo kan een hoek of nis waar je net niks mee kunt de perfecte plek zijn voor een maatwerkkast en opeens functioneren als super praktische bergruimte. Hetzelfde geldt voor ruimtes onder een schuin dak. Het voordeel is dan niet alleen dat verloren ruimte wordt teruggewonnen als bergruimte, maar óók dat een kamer opeens veel strakker en rustiger oogt. Onze ervaren experts herkennen met hun timmermansogen precies die plekken in huis waar een maatwerkkast het verschil maakt. Met de systemen van topmerken als Noteborn en Hülsta, die we gebruiken, ben je bovendien verzekerd van een perfecte afwerking en een lange levensduur. Ze worden door ons uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geïnstalleerd. Een schuifwand van deze merken kan trouwens ook een heel mooie, harmonieuze oplossing zijn. Achter zo’n wand ben je heel flexibel qua indelingsmogelijkheden. In een slaapkamer kun je bijvoorbeeld ruimte achter de schuifwand reserveren voor een televisie.
Noteborn - Nano plus 

Ultieme luxe: walk-in closet
De eindeloos flexibele systemen van Noteborn en Hülsta zijn ook bij uitstek geschikt om een walk-in closet mee in te richten. Dat is toch wel de ultieme luxe wat mij betreft. Vaak nemen we als Auping-specialist zo’n walk-in closet mee in het plan voor een complete slaapkamer. Als de slaapkamer een plek is waar je dag in ontspanning eindigt en even relaxed weer begint, dan ga je elke nieuwe dag met energie en plezier tegemoet. Er is één nadeel: die heerlijk hotelluxe waar je op vakantie vaak echt van kunt genieten, is opeens niet meer zo bijzonder, want die heb je dan thuis al. Maar dat is letterlijk een luxe-probleem natuurlijk. Al met al ben ik tot de conclusie gekomen: Marie Kondo is goed, een maatwerkkast is beter. Maar dat is mijn mening.

Persoonlijk advies op maat
Kom onze kastenstudio bekijken en maak een afspraak met onze kastenspecialisten Rien, Els, Anne-marije of Hilde. 
Tip: Neem foto's en plattegrond ( schaal 1:50 ) mee van je huis/ruimte 


3 opmerkingen: Leave Your Comments

  1. Somewhat of a salve was Burgum's approval of reducing the playing age at casinos, she mentioned. Nowatzki mentioned playing past tribal land is not allowed under state law. But the compact has a so-called set off provision to permit the tribes to offer such playing if authorized by state and federal law at some point future}, he mentioned. The present compacts — one for every tribe — expire at the end of this yr. The Art of Manliness participates in web marketing} programs, which means we get paid commissions on editorially chosen products bought by way of our links. We only advocate products we genuinely like, and purchases made by way of our links 룰렛 게임 assist our mission and the free content we publish here on AoM.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Newspaper Media Group is your local information, sports, leisure, music fashion web site. After evaluation, the NRA Director approves or rejects the licence application. 더킹카지노 Any rejection is appealable earlier than the Sofia Administrative Court. They should due to this fact be rigorously reviewed on a case-by-cases foundation.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter