Welkom op de woonblog van Pauline

Interieur Tip: kies voor kleur


Veel klanten schieten mij en de interieuradviseurs in de winkel vaak aan met dezelfde vraag: ‘Hoe kan ik mijn interieur leuker maken?’ Vaak blijken ze al mooie meubels te hebben uitgezocht, maar voelt het op een bepaalde manier nog niet goed. Daarom hierbij een paar tips die direct een groot verschil maken. Natuurlijk geven we je ook graag persoonlijk advies.

Inspiratie : Kleurcollage
TIP 1:
Durf te kiezen voor kleur in je interieur. We zien het vaak in de winkel. Klanten zien een kleurrijk kussen liggen, maar toch kiezen ze uiteindelijk vaak voor een neutraal exemplaar. Durf uitgesproken te zijn. Kies accessoires met kleurendie je mooi vindt en toon lef door ze te mixen. Durf je niet zo goed? Probeer het dan eerst eens met een paar kleine accenten.
 Trendkleuren 2015 : koraalrood, abrikoos, poedertinten 


TIP 2:
In bijna elk modern huis ligt een harde vloer van hout of laminaat. Hoewel de uitstraling warm is, maken deze vloeren het interieur desondanks strak en hol. Kies daarom voor een mooi kleurrijk karpet. Heerlijk voor je voeten, lekker om op te zitten. Een kleed maakt van de zithoek een logisch geheel en je hebt een stuk minder last van galm door de akoestische werking.

Kleur in het interieur o.a met kussens, accessoires en bijv een karpet van Desso
NEW: Erg hip zijn de karpetten Fatboy

TIP 3:
De trend van nu is het mixen van ontwerp- en interieurstijlen. Eclectisch noemen ze dat interieurjargon. En het klopt, want het geeft meer spanning en persoonlijkheid. Durft te combineren. Probeer het uit, je ziet al snel of iets werkt of niet. Een oud kastje met een nieuwe fauteuil, verschillende soorten vazen… Zet op gevoel bij elkaar wat bij jou en je huisgenoten past en ontdek zo je eigen stijl.

Mix & Match
TIP 4:
Een interieur tot een mooi geheel maken, is een vak. Schroom niet om een afspraak te maken met een van onze interieuradviseurs. Met een plattegrond en inzicht in jouw smaak komen we heel ver. Samen maken we van jouw huis een Thuis.

De slaapkamer vraagt ook om onze aandacht

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter