Welkom op de woonblog van Pauline

Leolux is hipper dan ooit

Leolux presentatie op de beurs Keulen


Denk je aan Limburg, dan zeg je Leolux. Dit designmerk is al tachtig jaar een vaste waarde in Dutch Design. Wij mogen ons sinds kort Leolux Select Store noemen, maar eigenlijk presenteerde Kok Wooncenter het merk altijd al op een vernieuwende manier. Ik geef je een sneak peak van de allernieuwste modellen. We spotten ze op de meubelbeurs in Keulen en inmiddels staan ze te stralen in onze winkel.

Een bezoekje aan de stand van Leolux op de grote meubelbeurzen is altijd een ware belevenis. Het stylingteam van dit oer-Hollandse merk pakt altijd flink uit met kunst, kleur en muziek. Ook in Keulen, begin dit jaar, was de stand weer zeer opvallend en sprookjesachtig. Onze adviseurs laten zich hier altijd door inspireren, maar dan uiteraard door er een vertaalslag van te maken voor thuis. Wie Leolux een tijdje niet heeft gezien, zal versteld staan. De nieuwe collectie is opvallend modern. De meubels van Leolux waren altijd al even veelzijdig als vernieuwend. Dat geldt bijvoorbeeld voor toppers als de Pallone, die in 1989 werd ontworpen en er nog altijd vooruitstrevend uitziet. Anno nu speelt Leolux in op onze behoefte naar een warm thuisgevoel en de mogelijkheid om het meubel multifunctioneel te gebruiken.
Elementenbank Paleta

Zitlandschap
De gloednieuwe bank Paleta had meteen mijn aandacht. Het is typisch iets voor ons en onze klanten, dacht ik meteen. Het ontwerp van Christian Werner is als een innovatief zitlandschap, een interieurtrend die we steeds vaker zien. Pas de vorm en functie van de bank helemaal aan jouw omstandigheden aan. De zachte kussens liggen op een platform dat ook als bijzettafel gebruikt kan worden. Maak een keuze uit hoge of lage kussens en combineer dit met bijbehorende aanhaakbare bijzettafeltjes. Mijn handen kriebelen om een perfecte persoonlijke combinatie voor iemand uit te tekenen.


Oorfauteuil anno nu
Dat Leolux echt met zijn tijd meegaat en daardoor ook de jongere generatie steeds meer aanspreekt, blijkt ook uit loungefauteuil Caruzzo. Deze draaifauteuil heeft karakteristieke ‘oren’ die we ook kennen van iconisch design, zoals de Egg Chair van Arne Jacobsen. De oorfauteuil is weer helemaal terug in het interieur, want je kruipt er heerlijk in weg. Dankzij een slim mechaniek bepaal je zelf of je actief of relaxt zit. Ik denk aan een gewaagde kleurencombinatie met contrasterende stiksels, maar ook in congnackleurig robuust leer is de stoel prachtig en stoer. 

Leolux Select Store
Kom proefzitten op deze nieuwe meubelen. Onze Leolux-afdeling hebben we geheel vernieuwd, op ruim 600m2 presenteren wij zitmeubelen van Leolux in combinatie met de tv/audiomeubelen van Spectral. 
Kortom  een bezoek aan de grootste Leolux Select Store van Midden Nederland is de moeite waard

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter