Welkom op de woonblog van Pauline

Lekker genieten bij Linteloo - Designweek ISaloni Milano 2015


Deze week is dé week voor alle meubelliefhebbers ter wereld: 
de Design Week in Milaan. Afgelopen 2 dagen heb ik samen met Marcel de nieuwste trends en kleuren op gesnoven. Natuurlijk wil ik al het nieuws met jullie delen maar laat ik beginnen met een voorproefje : Linteloo pakt uit met een mooie presentatie.

Het Nederlandse meubelmerk Linteloo heeft al jaren een vaste showroom in Milaan. Elk jaar is het er heel druk tijdens de Design Week. Logisch, want ze verrassen altijd met mooie nieuwe meubels en een prachtige presentatie van de Italiaanse ontwerpster Paola Navone. Van haar hand gaan we straks weer een nieuwe bank zien uit de nieuwe collectie Take it Easy.

 En er is nog veel meer te zien bij Linteloo: bijvoorbeeld een complete serie voor in de keuken, de Butcher Collection. Aanleiding voor deze serie was een nieuwe robuuste eettafel. De jonge ontwerper Sjoerd Vroonland ontwikkelde hem speciaal voor Jan te Lintelo, liefhebber van het goede leven.


Dat goede leven hebben we ook in de Milanese showroom ervaren, want Linteloo maakte er een Italiaanse trattoria van met lekkere hapjes. Zelfs hun logo was gemaakt van Italiaanse salami worsten! Wij heffen het glas met plezier op de nieuwe collectie, want de o.a nieuwe banken Setee, 
South Hampton en de Take it Easy verwachten we binnen enkele weken in onze eigen woonwinkel.0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter