Welkom op de woonblog van Pauline

Nieuwe Hollandse Helden


Bij Kok Wooncenter zijn we constant op zoek naar nieuwe werk van eigen bodem. Hollandse Helden noemen we hen liefkozend. Dutch Design blijft gewoon iets om trots op te zijn. Kijk mee naar onze nieuwste aanwinsten.

Puik Art - Flower Power Cord 
Bert Plantagie
We hebben het voor elkaar gekregen om de meubels van Bert Plantagie in onze collectie op te mogen nemen. Dit Nederlandse merk levert betaalbare, goede producten. Wij zijn vooral gecharmeerd van de veelzijdigheid van Bert Plantagie. Je meubel is echt custom made en ze zijn erg goed in het ontwerpen van eetkamertafels en -stoelen. De basiscollectie met de beste klassiekers is inmiddels binnen. Komende zomer komt daar de tweede etappe bij, want we selecteerden de hoogtepuntjes rechtstreeks vanaf de meubelbeurs in Keulen. 

Pode
Ook al zon sterk Nederlands merk: Pode. Dit jonge label van Leolux heeft zichzelf totaal vernieuwd. Dat deden ze heel slim; met hulp van designer Roderick Vos en zijn partner Claire als art director. Resultaat is een opvallend totaalconcept met een collectie die Vos zelf omschrijft als Een lifestylemerk voor jonge mensen van alle leeftijden. Je ziet het resultaat - met onder andere een paar bijzondere metalen tafeltjes, een zitzak en een nonchalante bank- vanaf eind juni te bewonderen in onze winkel.


Functionals
Van het merk Functionals krijgen we bij Kok Wooncenter nooit genoeg. Alle ontwerpen zijn stuk voor stuk klassiekers van de toekomst. Neem de Lloyd tafel. We zagen hem voor het eerst in het gelijknamige hotel in Amsterdam en sindsdien heeft het ontwerp heel het land veroverd. De nieuwste toevoeging is geschikt voor buiten. Ook in de tuin voelt design zich op zijn plek.
Ook al zo bijzonder: de nieuwe Miller Lounge chair. Hij oogt als een unieke vintage vondst, maar is stiekem gewoon gloednieuw en heel comfortabel. Een stoel om voor altijd te houden en ooit door te geven aan de volgende generatie, want het leer wordt door de jaren heen steeds mooier. Komt het model je bekend voor? Dat kan kloppen, want ontwerper Christoph Seyferth liet zich inspireren door een klassieker: de Butterfly van Pierre Paulin.


Puik Art
Ook op het gebied van woonaccessoires is er van eigen bodem weer veel leuks te vinden. Je vindt bij Daily Design (en online 24/7) de beste producten van Puik Art. Meest bekend is klokje Clork van hout en kurk, maar laat je ook eens verrassen door de overige ontwerpen van dit merk. Bijvoorbeeld verlengsnoer Flower Power (een must have voor iedereen die van stijlvolle gadgets houdt). Een fijne cadeautip is wijnkoeler Hat, gemaakt van piepschuim. Flesje wijn erin en je steelt de show op elk (zomer)feest.

Fatboy

Ken je de nieuwste zitzak van Fatboy al? Hij is nu al een tophit bij ons in de winkel! De Lamzac is grappig, comfortabel en makkelijk overal te gebruiken. Neem hem bijvoorbeeld mee naar het strand, op vakantie of naar een festival. Kom gerust langs om hem uit te proberen. 0 reacties:

Een reactie posten

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter