Welkom op de woonblog van Pauline

INTERIEURADVIES IN BEELD - nr. 2


Leefbank bij open haard en tv

Een beeld zegt meer dan vele woorden en daarom vragen wij de medewerking van onze klanten, net als zij zijn wij blij en trots op het prachtige eindresultaat.

Evert adviseerde bij het interieur welke ik vandaag in mijn blog laat zien. Evert is al zo'n 15 jaar een bekend gezicht bij Kok Wooncenter. Hij verwelkomt onze klanten altijd hartelijk en als hij bezoekers vertwijfeld ziet rondlopen, is hij altijd in voor een een gezellig gesprek en een goed advies op maat. 'Ik heb een geweldige baan. Vaak komt van het een het ander', zegt hij enthousiast. Dat geldt ook voor dit jonge stel. 'Ze liepen door de winkel met hun plattegrond en vertelden mij dat ze net een nieuwbouwhuis hadden en niet goed wisten hoe ze het wilden inrichten en hoe het lekkerste te leven in hun nieuwe huis. Het kiezen van de juiste meubels en kleuren maar ook het benutten en invullen van de ruimte is vaak complex , daarom help ik mensen graag. 
We hebben een leuk gesprek gehad waarin ik hun wensen, ideeën en de dingen waar ze van houden heb genoteerd. Aan de hand daarvan heb ik het plan uitgewerkt met een ruime eethoek en 2 zitgroepen voor de verschillende 'leef-situaties'. Ze hebben als basis gekozen voor twee mooie Bloq-banken van Design on Stock. Daar waren ze meteen helemaal verrukt over.

Zithoek in erker 

Daarna  kwam de vraag over de aankleding van hun nieuwe huis en hebben we volgende stap gedaan : samen met mijn collega en styliste Jolanda van Daily Design hebben we laten ervaren wat styling en de juiste accessoires doen met het interieur. Met een auto gevuld met karpet, kussens, plaids en diverse accessoires zijn we  naar ze toe gereden. Het stel wachtte in de keuken en viel van de ene verbazing in de andere. 


We hebben goed naar hun smaak gekeken en geluisterd naar hun wensen, want ze wilden een zakelijke en toch warme uitstraling. Nu voelen ze zich helemaal thuis in hun huis.
Zien dat mensen blij worden van je advies en zich thuis voelen in hun nieuwe interieur, is het mooiste aan mijn vak.'

1 opmerking: Leave Your Comments

  1. The five nights at freddy's community is incredibly passionate, constantly creating theories and fan art to expand the universe.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright Kok Wooncenter | Hamseweg 18 | 3828 AD Hoogland | Tel +31 33 480 1441. Mogelijk gemaakt door Blogger.

Over Kok Wooncenter